business growth associates is een initiatief van de powerstyle management group

Business Growth Associates faciliteert groei!

BGA is een netwerkorganisatie van professionals, dat zich richt op de aanpak cq het de-activeren van bedrijfsstagnatie, de versnelling van groeimogelijkheden en de realisatie van bedrijfsprestaties.

 
Academy
Academy

Better people, better business! Het hebben van een corporate academy is een strategische must om je concurrentie positie en groei van het bedrijf, te versterken!

In-house training
Academy

Heeft u binnen uw organisatie een specifieke vraag omtrent business groei. Loopt u tegen problemen aan en wilt u een op maat gesneden training. BG-Associates biedt u trainingen aan op uw locatie!

Seminars
seminars

Een specifiek (wetenschappelijk) business onderwerp, intern of bij uw klanten, onder de aandacht brengen? Wij organiseren seminars, specifiek, gericht op businessgroei en de human factor!

Blended Learning
Blended Learning

Geld-bankzaken gaan online. Vele van ons lezen “e”. En een vakantie boeken? Online kunt u de betreffende locatie al bezoeken. Zodra we evenwel in de wereld van leren en ontwikkelen stappen, doemt bij velen...

Partners
Partners

BG-A kiest bewust voor een constructieve dialoog met het bedrijfsleven. Bedrijven zijn sterk afhankelijk van de dynamiek in de maatschappij, arbeidsmarkt en technologie. Een van de strategieën die BG-A ...

Contact
Contact

Hier vindt u onze contactgegevens. Heeft u vragen, vul dan het formulier in maar u kunt ons ook direct e-mailen of bellen, wij staan u graag te woord.

 

Laatste nieuws

Drie evidente waarden

Op linkedin zijn wij een community gestart daar wij de intentie hebben de dialoog omtrent drie evidente waarden, met jullie te voeren, zijnde

1. De waarde van de mens binnen bedrijven. Onze stelling hierover; De waarde van de mens wordt meer en meer binnen processen aan banden gelegd waardoor de daadwerkelijke kracht niet ingezet cq gebruikt wordt!

2. De waarde van de klant binnen bedrijven. Onze stelling hierover; de klant wordt meer en meer gezien als noodzakelijk kwaad om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Er is geen duidelijke focus op de wens cq behoefte van de klant!

3. De waarde van opleiden binnen bedrijven. Onze stelling hierover; daar de processen meer en meer de overhand krijgen, wordt een opleiding cq training ook vanuit een proces en het resultaat benaderd. Hierdoor elimineer je het lerend vermogen van de mens en daardoor ook de organisatie waar hij zij werkt!

Deze stellingen zullen ook substellingen creëren waarbij wij hopen dat, door jullie inzet zowel dialogen en discussies ontstaan. Hierdoor ontstaat er een collectieve expertise in deze groep waarbij een ieder profijt van gaat krijgen. Wij zullen vanuit BG-A en haar partners vanuit verschillende invalshoeken, zeker ook onze expertise inbrengen.

Tevens gaan wij kleine events/meetings organiseren waar peer to peer gesproken gaat worden over thema's die relevant zijn voor zijn/haar functie. Zo gaan wij directie leden, Managers, en Account Mgrs, vanuit verschillende branches, bij elkaar brengen om de dialoog omtrent waarde, aan te gaan. Uit het verleden hebben wij waanzinnig goede ervaringen waardoor we de motivatie hebben om het door te pakken!

Doelstelling is het opbouwen en uitbreiden van collectieve expertise en - intelligentie vwb klant- Business- en zeker ook medewerkers waarde!

We kijken uit naar een leuke, energieke en zeker ook waardevolle interactie met jullie!!

Bekijk de pagina op LinkedIn

Bewezen resultaten behaald bij onder andere

oh nee ik ben een fte

Bestel het boek

Oh NÉÉ ik ben een FTE is geschreven voor diegenen die deze verandering hebben doorgemaakt en voor hen die op het punt staan deze nieuwe waarde te (her)ontdekken. En ik dank de organisaties die de menselijke waarde hebben omarmt voor het terugbrengen van een onmisbaar en onmeetbaar belang in ieders leven, als ondernemer, medewerker of anderszins: de mens.